Fierbi apa cu zaharul.Separi albusurile de galbenusuri,iar albusurile le bati bine.Adaugi siropulin albusuri,apoi galbenusurile unul cate unul.Amesteci bine.Pui si uleiul,cate 1 lingura,amestecand continuu.La final,adaugi si faina.Torni compozitia intr-o tava unsa cu un si dai la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii