autor:

ruxandra

» » Dulciuri diverse

Chec delicios

Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ruxandra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 februarie 2011

Ingrediente
6 oua, 7 linguri zahar, o cana si jumatate de zahar coronita, o cana si jumatate de faina, 8 linguri ulei raza soarelui, unt pentru uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Fierbi apa cu zaharul.Separi albusurile de galbenusuri,iar albusurile le bati bine.Adaugi siropulin albusuri,apoi galbenusurile unul cate unul.Amesteci bine.Pui si uleiul,cate 1 lingura,amestecand continuu.La final,adaugi si faina.Torni compozitia intr-o tava unsa cu un si dai la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec delicios" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec delicios glazurat

Chec delicios glazurat

Spumati margarina cu zaharul, adaugati ouale pe rand, amastecati praful de copt cu faina si o adaugati

9 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Chec delicios

Chec delicios

Se pune la fiert zaharul cu cele 10 linguri de apa, intre timp se bat albusurile spuma cu un varf

30 voturi    9 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    E cam ciudat cu zaharul.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 7 linguri zahar
  • o cana si jumatate de zahar coronita
  • o cana si jumatate de faina
  • 8 linguri ulei raza soarelui
  • unt pentru uns tava

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

E cam ciudat cu zaharul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu nuca