Chec delicios cu gem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua intregi,
  • o cana de zahar,
  • 180 ml.
  • ulei,
  • vanilie,
  • rom,
  • coaja de citrice,
  • scortisoara,
  • 5 linguri mari de gem de mere (se poate si cu gem de cirese sau alt fel care iti place) sau
  • 4 banane zdrobite,
  • doua cani de faina si
  • o lingurita de bicarbonat stins cu zeama de lamaie

Mod de preparare

Se bat ouale intregi cu uleiul si zaharul, se adauga aromele si gemul, dupa care faina si bicarbonatul. Se toarna compozitia in tavile de chec unse si tapetate si se coace. Dupa ce este gata se scot tavile pe un prosop umed, iar cand s-a racit se scoate din tavi si se presara cu zahar pudra sau se poate glazura cu glazura de caramel sau ciocolata de la DrOetker.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise