Se pune la fiert zaharul cu cele 10 linguri de apa, intre timp se bat albusurile spuma cu un varf de sare. Se toarna siropul fierbinte peste albusuri batand in continuare, galbenusurile unul cate unul, faina in ploaie amestecand cu o lingura de lemn de jos in sus sa nu se lase compozitia, uleiul, praful de copt si miezul de nuca intreg.
Se ung tavile cu margarina si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia mai mult de jumatate in tavi. Restul il amestecati cu cacao si turnati deasupra compozitiei din tavi, amestecand cu o furculita in cerc pentru aspect frumos.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii