Mai intai am batut spuma albusurile cu un praf de sare, bine, bine, pana am obtinut o bezea lucioasa; apoi am adaugat zaharul cate putin, si am mixat in continuare, pana s-a incorporat bine de tot zaharul.
Am adaugat esenta de vanilie si uleiul, tot asa, cate putin.
Am adaugat si faina, de data asta renuntand la mixer si am amestecat usor cu lingura de lemn.
Am pus apoi rahatul si ciocolata.
Aluatul astfel obtinut l-am turnat intr-o tava tapetata cu hartie de copt; am dat tava la cuptor (190 grade) cam 50 de minute.
Timpul de preparare include si timpul de copt.
Sursa: http://prajiturelecuretete.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii