Albusurile se bat spuma;se pune zaharul si se bate in continuare(sa se topeasca zaharul).Se pun aromele si uleiul(incet,ca la maioneza);se pune apoi faina,cernuta,mestecindu-se cu o lingura de lemn,incet,de sus in jos.Cind compozitia e omogena,se pune rahatul si ciocolata;se mesteca usor,tot cu lingura de lemn.Am uitat sa scriu ca inainte de a se pune,rahatul se tavaleste prin faina(ca sa nu se lase jos,adica la baza checului).
Se pune,apoi intr-o tava(sau 2) de chec;tava se unge cu unt si se tapeteaza cu faina.
Se pune in cuptorul,preincalzit,la foc mediu,cca 45 minute.
Se taie si se serveste dupa ce se raceste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii