Intr-un bol,vom bate spuma tare albusurile cu zaharul si esenta de rom.Apoi vom adauga uleiul in fir subtire,mixand continuu,dupa care vom pune laptele batut.Mixam bine si vom adauga faina amestecata cu praful de copt si praful de sare.Iarasi mixam bine si apoi vom adauga bucatelele de ciocolata si coaja de lamaie.Amestecam,dar de data asta vom folosi o paleta.Dupa ce am adaugat ciocolata,punem fructele de padure,oprind cateva pentru a pune pe deasupra.
Intr-o forma de guguluf,(am uns-o cu un piculet de ulei)pe fundul careea am pus citeva visine,am pus toata coca si pe deasupra,am presarat fructele ce le-am oprit.
Am pus la cuptorul de dinainte incins,cam 35 de min.la foc mediu.Cand vedem ca s-a rumenit,facem testul cu scobitoarea,daca iese curata,checul este gata.
Este un chec super bun!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii