autor:

Camelia Grosu

» » Aperitive

Chec din carne de porc

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
-700g carne de porc tocata, -3 oua, -1 punga de condimente pentru chiftele de la Fuchs, -cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

13 voturi

Mod de preparare

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung. Amestecam carnea tocata cu condimentele (cine nu vrea sarat pune mai putin din punga de Fuchs).Luam o tava de cozonzc, o ungem cu ulei, punem o hartie de copt si o ungem cu ulei si pe aceasta. Asezam un pic mai putin de jumatate din compozitie in tava, nivelam, punem deasupra ouale asezate unul langa altul in linie dreapta pe mijlocul tavii in lungul ei cu galbenusurile in jos, iar deasupra se pune restul de compozitie. Nivelam si radem cascaval deasupra si introducem la cuptor 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se amesteca toate ingredientele la un loc. Se unge o tava de chec cu ulei si se asaza compozitia

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu trandafiri de paine

Chiftelute cu trandafiri de paine

Amestecam bine carnea cu oul, sarea, piperul, boiaua, adaugam ceapa razuita, cartofii (curatati,

2 voturi    2 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Foarte bun.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Si eu fac ceva asemanator si este foarte bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Delicios...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Mm ce bune ! Imi place foarte mult.Eu nu folosesc decat condimente naturale.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      foarte interesant

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Fac şi eu chec de carne tocată! Foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

  • -700g carne de porc tocata
  • -3 oua
  • -1 punga de condimente pentru chiftele de la Fuchs
  • -cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Bors de praz

Bors de praz

Se curata toate zarzavaturile. Se dau pe razatoarea mica morcovul si telina, iar ardeiul se taie

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din carne tocata