Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung. Amestecam carnea tocata cu condimentele (cine nu vrea sarat pune mai putin din punga de Fuchs).Luam o tava de cozonzc, o ungem cu ulei, punem o hartie de copt si o ungem cu ulei si pe aceasta. Asezam un pic mai putin de jumatate din compozitie in tava, nivelam, punem deasupra ouale asezate unul langa altul in linie dreapta pe mijlocul tavii in lungul ei cu galbenusurile in jos, iar deasupra se pune restul de compozitie. Nivelam si radem cascaval deasupra si introducem la cuptor 1 ora.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii