Se separa ouale, dupa care se amesteca albusul cu zaharul. Ulterior se adauga galbenusurile, uleiul, esenta aleasa si, la sfarsit, faina in care s-a incorporat si praful de copt (se mixeaza bine, sa nu ramana cocoloase). Mai bine de jumate din compozitie se toarna in forma (unsa cu ulei si tapetata cu faina), iar in compozitia ramasa se adauga (optional) stafide, nuci si cacao; dupa ce se incorporeaza bine, se toarna peste compozitia din forma (se vede mai frumos cand e gata daca turnati compozitia cu cacao de-a lungul mijlocului formei de chec). Se da la cuptorul incins in prealabil si se coace la foc potrivit. Se verifica dupa cca. 15\'-20\' cu un pai (se inteapa in mijloc pt. a vedea daca este gata - daca paiul iese fara aluat pe el, checul e gata). Dupa coacere, se scoate din forma si se tapeteaza cu zahar pudra, cat este inca caldut.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii