Intr-un bol mai mare se freaca untul cu zaharul pana devine o crema pufoasa,se adauga pe rand galbenusurile,amestecand bine dupa fiecare,se adauga laptele si faina amestecata cu praful de copt,se omogenizeaza si se adauga stafidele,rahatul,caja de lamaie si portocala si ,la urma albusurile batute spuma tare,se amesteca usor de jos in sus.Se unge forma de chec si se toarna compozitia.Se coace la foc potrivit timp de 20-30 de minute.Se face testul cu scobitoare ca sa fim siguri ca este gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii