Topim untul/margarina.
Topim untul/margarina (fără a-l arde) intr-o craticioara sau la microunde. Adaugam zaharul si batem cu un tel pentru 1 minut. Adaugam oualele, laptele, vanilia si coaja de portocala ( dar amestecam in continuu, ar fi bine sa aveti un ajutor linga voi) si amestecam. Adaugam faina si apa de trandafir si amestecati bine pana se omogenizeaza. Ungem doua forme cu unt si punem compozitia . Preincalzim cuptorul la 180 de grade C si coacem pentru 1 ora. Lasam 10 minute in forme sa se raceasca, apoi scoatem checurile din forme.
Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii