autor:

» » Prajituri

CHEC FESTIV

Autor: Daminescu Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daminescu Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
3 ouă, 1 cană de zahăr, 1 pachet praf de copt, 1 cană de lapte, coaja rasă de la o lămâie,2 plicuri de zahăr vanilat, 1 cană de ulei, 3 căni de făină, 2 linguri de cacao, ulei şi făină pentru uns şi pudrat tava.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se anestecă 3 oău întregi cu 1 cană de zahăr şi 1 pachet de praf de copt, apoi se pune treptat 1 cană de lapte, 1 cană de ulei, coaja rasă de la o lămâie, 2 pachete de zahăr vanilat şi 3 căni de făină.
Din toată compoziţia se ia o parte în care se pune 2 linguri de cacao. Se pune într-o formă rotundă cu gaură la mijloc. Prima dată se toarnă în formă compoziţia cu cacao şi peste compoziţia albă. Se coace la foc potrivit.
După ce s-a copt şi răcit se pudrează cu zahăr praf.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC FESTIV" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

    Cred ca se face usor si pare sa fie foarte bun. Am sa-l fac si eu

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 ouă
  • 1 cană de zahăr
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 cană de lapte
  • coaja rasă de la o lămâie,2 plicuri de zahăr vanilat
  • 1 cană de ulei
  • 3 căni de făină
  • 2 linguri de cacao
  • ulei şi făină pentru uns şi pudrat tava.

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca se face usor si pare sa fie foarte bun. Am sa-l fac si eu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Piersici