autor:

Fara foto

» » Prajituri

CHEC FESTIV

Autor: Daminescu Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daminescu Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
3 ouă, 1 cană de zahăr, 1 pachet praf de copt, 1 cană de lapte, coaja rasă de la o lămâie,2 plicuri de zahăr vanilat, 1 cană de ulei, 3 căni de făină, 2 linguri de cacao, ulei şi făină pentru uns şi pudrat tava.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se anestecă 3 oău întregi cu 1 cană de zahăr şi 1 pachet de praf de copt, apoi se pune treptat 1 cană de lapte, 1 cană de ulei, coaja rasă de la o lămâie, 2 pachete de zahăr vanilat şi 3 căni de făină.
Din toată compoziţia se ia o parte în care se pune 2 linguri de cacao. Se pune într-o formă rotundă cu gaură la mijloc. Prima dată se toarnă în formă compoziţia cu cacao şi peste compoziţia albă. Se coace la foc potrivit.
După ce s-a copt şi răcit se pudrează cu zahăr praf.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC FESTIV" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu nectarine

Prajitura cu nectarine

Galbenusurile se bat cu 180 g zahar si cu vanilia, pana se albesc si-si maresc volumul. Se adauga

10 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Incingem cuptorul la 180 grade. Tapetam o tava cu hartie cerata. Intr-un castron topim untul si ciocolata

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

    Cred ca se face usor si pare sa fie foarte bun. Am sa-l fac si eu

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 ouă
  • 1 cană de zahăr
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 cană de lapte
  • coaja rasă de la o lămâie,2 plicuri de zahăr vanilat
  • 1 cană de ulei
  • 3 căni de făină
  • 2 linguri de cacao
  • ulei şi făină pentru uns şi pudrat tava.

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca se face usor si pare sa fie foarte bun. Am sa-l fac si eu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Negresă cu gem de afine şi bezea