Din galbenusuri, sare si ulei se face o maioneza. Albusele se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Maioneza se baga in albuse cu mare grija. La sfarsit se incorporeaza faina.
Se toarna compozitia in doua forme unse, dar se lasa o parte mica in care se baga cacao, si care se toarna deasupra si pe mijloc. La urma se adauga si cateva nuci( tot pe mijloc).
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii