Din galbenusuri, sare si ulei se face o maioneza. Albusele se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Maioneza se baga in albuse cu mare grija. La sfarsit se incorporeaza faina.
Se toarna compozitia in doua forme unse, dar se lasa o parte mica in care se baga cacao, si care se toarna deasupra si pe mijloc. La urma se adauga si cateva nuci( tot pe mijloc).
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii