Se bat albusurile cu mixerul pana devin spuma, apoi se pune zaharul si se bate impreuna cu albusurile pana se topeste. Praful de copt se stinge cu zeama de lamaie sau cu otet (in caz ca nu aveti lamaie), se pune peste albusuri, apoi separat se bat galbenusurile cu cate putin ulei, se pun esenta de vanilie si coaja rasa de la lamaie sau portocala. Se pun apoi galbenusurile batute peste albus.
Se mixeaza la viteza mare, se pune zaharul vanilat. Dupa ce ati amestecat tot, se pune cate putina faina pana se ingroasa putin. Apoi se ia putin aluat cu lingura. Il puneti intr-o ceasca si amestecati cu putina cacao pentru a decora checul.
Dupa aceea se asaza o foaie de hartie de copt intr-o tava de cozonac si se pune aluatul. Se toarna pe deasupra aluatul facut separat cu cacao. Se baga la cuptor la foc mic si se coace cam 40 de minute. Si gata checul cel pufos! Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii