Se bat albusurile cu mixerul pana devin spuma, apoi se pune zaharul si se bate impreuna cu albusurile pana se topeste. Praful de copt se stinge cu zeama de lamaie sau cu otet (in caz ca nu aveti lamaie), se pune peste albusuri, apoi separat se bat galbenusurile cu cate putin ulei, se pun esenta de vanilie si coaja rasa de la lamaie sau portocala. Se pun apoi galbenusurile batute peste albus.
Se mixeaza la viteza mare, se pune zaharul vanilat. Dupa ce ati amestecat tot, se pune cate putina faina pana se ingroasa putin. Apoi se ia putin aluat cu lingura. Il puneti intr-o ceasca si amestecati cu putina cacao pentru a decora checul.
Dupa aceea se asaza o foaie de hartie de copt intr-o tava de cozonac si se pune aluatul. Se toarna pe deasupra aluatul facut separat cu cacao. Se baga la cuptor la foc mic si se coace cam 40 de minute. Si gata checul cel pufos! Pofta buna!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii