autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chec ieftin

Autor: stan marian (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stan marian (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 noiembrie 2009

Ingrediente
1 cana de zahar, 1 cana de faina, 4 oua, 5 linguri de apa, 5 linguri de ulei, vanilie, coaja rasa de lamaie, 2 lingurite de cacao

Dificultate: Redusa Timp: 30h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste zaharul in apa pe foc, se bat albusurile spuma,se toarna siropul peste ele in trei reprize, se bate mereu, treptat Se adauga cacao numai la jumatate din compozitie. Se toarna in tava unsa si se coace la foc tare 15 minute, apoi inca 15 minute la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec ieftin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu dovleac(ludaie)

Prajitura cu dovleac(ludaie)

Intr-un castron amestecam faina cu untura apoi punem restul ingredientelor si framantam pana obtinem

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
prajitura bounty

prajitura bounty

Batem bine ouale impreuna cu zaharul si un praf de sare pana devine o crema. Adaugam treptat untul

8 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 4 oua
  • 5 linguri de apa
  • 5 linguri de ulei
  • vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 lingurite de cacao

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Lapte de pasare(bulgari de zapada)