Mod de preparare compozitie galbena:-se separa ouale
-galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul,pana devine cremoasa(aprox.10 min.)
-se adaugauleiul,esenta,apoi faina amestecata cu praful de copt
-se mixeaza bine pana se incorporeaza faina
-se adauga si nuca de cocos si se ame
-intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitia
-se presara cacao cernuta astfel incat sa acopere intreaga suprafata a compozitiei galbene
Mod de preparare a compozitiei albe:
-albusurile se bat spuma tare
-se adauga zaharul pudra putin cate putin si se mixeaza pana devine spuma lucioasa
-se pune uleiul
-se adauga faina amestecata cu praful de copt ,dar nu mai mixam ci amestecam cu o lingura de jos in sus usor sa nu se lasa albusul,iar la urma nuca de cocos
-peste stratul de cacao se adauga cu o lingura,cu grija compozitia alba si se niveleaza usor
-checul se da la cuptorul preincalzit timp de 50 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii