autor:

veronica

» » Dulciuri diverse

CHEC IULIA

Autor: veronica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
4-5OUA, 400gr zahar., 100gr ulei., 300gr lapte., 2lingurite cu varf bicarbonat nestins., corja de la o lamaie si o portocala., faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul apoi se adauga uleiul si laptele, faina si mirodeniile si bicarbonatul.se mesteca tot , iese ca o smantana mai groasa.se tapeteaza tava si se baga la cuptor incins, se coace 20-25 min. pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC IULIA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu capsuni si blat de alune

Tarta cu capsuni si blat de alune

M-a rugat o vecina sa o ajut sa pregateasca ceva bun de 1 iunie pentru copiii ei, ea nu prea are

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Clatite cu branza dulce

Clatite cu branza dulce

Piureul de coacaze/mere: Se pun pe foc zaharul si fructele, se leaga un piure consistent. Se imparte

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 4-5OUA
  • 400gr zahar.
  • 100gr ulei.
  • 300gr lapte.
  • 2lingurite cu varf bicarbonat nestins.
  • corja de la o lamaie si o portocala.
  • faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Retete
de veronica
TORT CU FRUCTE(simplu)

TORT CU FRUCTE(simplu)

Se bate crema cu 200gr lapte,si frisca cu 200gr lapte, se tine

12 voturi    7 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu lamaie si iaurt