autor:

veronica

» » Dulciuri diverse

CHEC IULIA

Autor: veronica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
4-5OUA, 400gr zahar., 100gr ulei., 300gr lapte., 2lingurite cu varf bicarbonat nestins., corja de la o lamaie si o portocala., faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul apoi se adauga uleiul si laptele, faina si mirodeniile si bicarbonatul.se mesteca tot , iese ca o smantana mai groasa.se tapeteaza tava si se baga la cuptor incins, se coace 20-25 min. pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC IULIA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Amandine cu glazura de caramel

Amandine cu glazura de caramel

Crema: Eu am facut mai intai crema deoarece necesita timp de racire la frigider 2 ore. Intr-o craticioara

8 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Gogosii (reteta bunici)

Gogosii (reteta bunici)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul

30 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 4-5OUA
  • 400gr zahar.
  • 100gr ulei.
  • 300gr lapte.
  • 2lingurite cu varf bicarbonat nestins.
  • corja de la o lamaie si o portocala.
  • faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Retete
de veronica
TORT CU FRUCTE(simplu)

TORT CU FRUCTE(simplu)

Se bate crema cu 200gr lapte,si frisca cu 200gr lapte, se tine

11 voturi    7 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
pandispan pufos