In fiecare cana (cana mare) se pun 4 linguri de faina, 1 lingura de cacao, 4 linguri de zahar si cate 1/2 lingurita de praf de copt. Se amesteca foarte bine ingredientele uscate, dupa care se adauga oul (cate unul la fiecare cana). Se amesteca din nou, pana cand intreaga compozitie s-a omogenizat; se adauga,apoi 3 linguri de ulei si 3 linguri de lapte. Se amesteca usor si se toarna in cana compozitia rezultata.
Se pune cana in cuptorul cu microunde setat la 850 de wati ( merge si la 700 de wati ) pentru cca. 3-4 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii