Chec la cana

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Chec la cana

Ingrediente

  • 8 linguri rase de faina
  • 8 linguri rase de zahar
  • 2 linguri de cacao neagra
  • cate 1/2 lingurita de praf de copt pentru fiecare cana
  • 2 oua
  • 6 linguri de lapte
  • 6 linguri de ulei

Mod de preparare

In fiecare cana (cana mare) se pun 4 linguri de faina, 1 lingura de cacao, 4 linguri de zahar si cate 1/2 lingurita de praf de copt. Se amesteca foarte bine ingredientele uscate, dupa care se adauga oul (cate unul la fiecare cana). Se amesteca din nou, pana cand intreaga compozitie s-a omogenizat; se adauga,apoi 3 linguri de ulei si 3 linguri de lapte. Se amesteca usor si se toarna in cana compozitia rezultata.

Se pune cana in cuptorul cu microunde setat la 850 de wati ( merge si la 700 de wati ) pentru cca. 3-4 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor