Galbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga uleiul pe rand, laptele, apoi faina impreuna cu praful de copt. Albusurile se bat spuma tare, cu zaharul ramas si se amesteca usor cu compozitia de galbenusuri. Se pune jumatate din compozitie in tava de chec, se adauga o parte din stafide, rahat(date prin faina pentru a ramane la suprafata checului), nuca, iar in compozitia ramasa se adauga cacao, 1-2 linguri,se amesteca pana se omogenizeaza si se toarna peste compozitia din tava. Se adauga restul de rahat,stafide. Se da la cuptor si se verifica cu o scobitoare, pentru a verifica daca este copt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii