autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chec negru cu branza de vaci

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
2 oua, faina, 50 g cacao, 150 g zahar, 100 ml ulei, 1 plic praf de copt, 400 ml lapte, esenta de vanile, 100 g branza de vaci frecata cu zahar, sirop de ciocolata

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, se adauga uleiul si laptele, esenta de vanile, cacaua, praful de copt si faina cat cuprinde pentru un aluat de consistenta putin mai groasa decat aluatul de clatite. Se toarna aluatul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se seaza branza din loc in loc in aluat.Se da la cuptor. Cand este gata, se scoate de la cuptor si se lasa la racit. Se taie bucati mai mari si se pune deasupra sirop de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec negru cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec aromat

Chec aromat

Separam galbenusurile de albusuri. Presaram putina sare si zahar peste galbenusuri si intre timp

1 vot    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse
Cuib de viespe

Cuib de viespe

Crema: Untul la temperatura camerei se amesteca bine cu zaharul si dupa se pune pe foaie. Aluatul

5 voturi    3 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • faina
  • 50 g cacao
  • 150 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 400 ml lapte
  • esenta de vanile
  • 100 g branza de vaci frecata cu zahar
  • sirop de ciocolata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Desert cu biscuiti