autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chec negru cu branza de vaci

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
2 oua, faina, 50 g cacao, 150 g zahar, 100 ml ulei, 1 plic praf de copt, 400 ml lapte, esenta de vanile, 100 g branza de vaci frecata cu zahar, sirop de ciocolata

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, se adauga uleiul si laptele, esenta de vanile, cacaua, praful de copt si faina cat cuprinde pentru un aluat de consistenta putin mai groasa decat aluatul de clatite. Se toarna aluatul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se seaza branza din loc in loc in aluat.Se da la cuptor. Cand este gata, se scoate de la cuptor si se lasa la racit. Se taie bucati mai mari si se pune deasupra sirop de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec negru cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosele cu iaurt

Gogosele cu iaurt

Se amesteca iaurtul cu ouale,praful de copt si zaharul vanilat,se adauga faina,se amesteca bine pana

10 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu portocale

Chec cu portocale

Se pune in blender o portocala taiata in 4, se mixeaza pana devine crema. Se adauga galbenusurile,

10 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • faina
  • 50 g cacao
  • 150 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 400 ml lapte
  • esenta de vanile
  • 100 g branza de vaci frecata cu zahar
  • sirop de ciocolata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Royal Tiramisu