autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Chec pufos cu nuci

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 februarie 2014

Ingrediente
4 oua, 6 linguri ulei, 1 canita zahar (cana de 150 ml), 1 canita faina, 1 lingurita praf de copt, 3 linguri zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie, 1 praf de sare, 2 linguri zahar pudra cu pastai de vanilie, 1 lingura cacao, o mana miez de nuca, 1 lingura coaja de portocala confiata ( eu am de la Bunatati din Natura), 2 lingurite miam miam cu ciocolata (asta daca aveti)

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

26 voturi

Mod de preparare

Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare apoi cu zaharul pana obtinem o bezea.
Stingem praful de copt cu zeama de lamaie, il punem peste albusuri, apoi incorporam faina cernuta, zaharul cu pastai de vanilie si coaja rasa de lamaie cu ajutorul unei palete de silicon.
Galbenusurile le frecam cu uleiul si le adaugam in compozitia de mai sus.
Ungem o tava de chec cu margarina, o tapetam cu hartie de copt si turnam jumatate din compozitie.
Cealalta jumatate o amestecam cu cacaoa si miam miam.
Turnam compozitia de cacao peste cea alba, iar deasupra punem miezul de nuca taiat bucati si coaja de portocala confiata.
Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 30-35 de minute, facem testul cu scobitoarea.
Il scoatem cand este gata, il lasam sa se raceasca si servim.
O sa mancati 2-3 felii si tot o sa mai vreti ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec pufos cu nuci, stafide si rahat

Chec pufos cu nuci, stafide si rahat

Galbenusurile se presara cu putina sare si zahar vanilat, se mixeaza treptat cu uleiul dupa care

11 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
GALUSTE CU PRUNE

GALUSTE CU PRUNE

Cartofii se spala,se fierb(cca30 minute);se scurg,se curata si f.calzi,se zdrobesc.Tot calzi,se amesteca

33 voturi    15 comentarii
3h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 07 mai 2015

    Multumesc Anca!

  • Fara foto

    Ilies Anca , 03 mai 2015

    Delicios il fac f des

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 02 noiembrie 2014

    Multumesc!

    • Fara foto

      Pavel Maria , 01 noiembrie 2014

      Foarte gustos l-am facut de multe ori!

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 02 iulie 2014

      Multumesc!

    • Fara foto

      Alex Ovidiu , 01 iulie 2014

      foarte bun dupa cum arata o sa ancerc

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 17 martie 2014

      Multumesc Manuela!

    • Fara foto

      Netoiu Manuela , 17 martie 2014

      super

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 05 martie 2014

      Multumesc Alexandra.

    • Fara foto

      Alexandra Fenechiu , 05 martie 2014

      bun

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 14 februarie 2014

      Lia, Timea va multumesc mult!

    • Timea

      Timea (Chef de cuisine) , 13 februarie 2014

      Bun tare

    • Fara foto

      Lia Ciurariu , 13 februarie 2014

      Simplu si bun

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2014

      Multumesc Iuliana!

    • Fara foto

      Iuliana Peste , 12 februarie 2014

      FAIN

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

26 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 6 linguri ulei
  • 1 canita zahar (cana de 150 ml)
  • 1 canita faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 1 lingura cacao
  • o mana miez de nuca
  • 1 lingura coaja de portocala confiata ( eu am de la Bunatati din Natura)
  • 2 lingurite miam miam cu ciocolata (asta daca aveti)

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Anca!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Jeleu de pere cu vanilie