Se separa albusul de galbenus, albusurile se bat spuma cu un praf de sare, jumatate din zahar + zaharul vanilat.
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul ramas, pana acesta se dizolva, se adauga uleiul si bicarbonatul stins. Galbenusurile se pun apoi peste albusurile batute.
Se amesteca usor cu o spatula/arc, dupa incorporare se adauga faina in ploaie, cernuta. Se amesteca din nou.
Jumatate din compozitie se pune intr-un alt vas si se adauga cele doua lg de cacao, cernuta.
Intr-o tava tapetata cu hartie se pune prima data jumatate din comp. alba, jumatate din comp. cu cacao, iar cu o furculita incercati sa amestecati usor cele doua spume. De-asupra punem comp. alba care a mai ramas si cea de cioco.
Se baga in coptorul preincalzit pt 30 de min.
Este tare usor de preparat si mmmm...gustos :D
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii