Ingrediente
Pt o tava:, 4 oua, o cana de faina, o cana de zahar, 1 lgt bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamaie, 2 pliculete zahar vanilat, o esenta de vanilie, 2 lg de cacao, 1/2 cana de ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
2 voturi
Mod de preparare
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul ramas, pana acesta se dizolva, se adauga uleiul si bicarbonatul stins. Galbenusurile se pun apoi peste albusurile batute.
Se amesteca usor cu o spatula/arc, dupa incorporare se adauga faina in ploaie, cernuta. Se amesteca din nou.
Jumatate din compozitie se pune intr-un alt vas si se adauga cele doua lg de cacao, cernuta.
Intr-o tava tapetata cu hartie se pune prima data jumatate din comp. alba, jumatate din comp. cu cacao, iar cu o furculita incercati sa amestecati usor cele doua spume. De-asupra punem comp. alba care a mai ramas si cea de cioco.
Se baga in coptorul preincalzit pt 30 de min.
Este tare usor de preparat si mmmm...gustos :D