Intai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei.
Intai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei, presar peste tot o lingura de scortisoara si las sa se coaca la 150 de grade C, aproximativ 20 de minute.
Il las sa se raceasca bine.
Intr-o craticioara destul de mare punem ciocolata sfaramata cu margarina, tahini si miere si lasam sa se topeasca pe foc foarte mic; se amesteca bine, cand compozitia este omogena, adaugam amestecul de quaker copt si stafide si putina esenta de vanilie si amestecam bine dupa care punem intr-o forma de chec si lasam la rece ptr cateva ore.
Cand este bine strans, se poate taia in fasii si servi-este foarte gustos si sanatos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii