autor:

Anastasia

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Chec rapid in doua culori

Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
Ingrediente:, 100gr. faina, 4 oua mari, 1lingura cacao ( 15gr.), 120 grame zahar ( eu am pus 100), 2 plicuri de zahar vanilat, 1 praf de copt, 1 mana de stafide, 1 lingura seminte de mac

Dificultate: Redusa Timp: 1h

198 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
Ungeti o tava pentru chec cu unt si o infainati
Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat ~8,10 minute pana se albesc ca o crema
Adaugati faina cernuta cu praful de copt in trei rate de fiecare data ,incorporando incet, incet cu o spatula de lemn
Adaugati stafidele si mai amestecati odata pana le incorporati la fel de atent ca pe faina
Impartiti compozitia in doua parti egale si in una din ele adaugati o lingura cu cacao cernuta plina cu varf, o incorporati si pe ea cu o spatula de lemn
Turnati in tava compozitia fara cacao si peste ea turnati-o pe cea cu cacao, luati o furculita si treceti prin compozitie imitand o mizscare spiralata pe lungumea formei
Pudrati checul cu mac
Dati checul la cuptor pe raftul din mijloc la 180 de grade C ( cuptor preaincalzit ) pentru 35 de minute

Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec rapid in doua culori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tarta cu ananas

Tarta cu ananas

Cu toate ca afara este vremea mohorata, mi-am infrumusetat ziua cu o tarta absolut geniala pe care

1 vot    0 comentarii
3h
Prajituri
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • sorina gabriela

    sorina gabriela (Chef de cuisine):

    Am facut acest Chec , este foarte bun si la indemana oricarei gospodine cu sau fara experienta. Nu am modificat in nici un fel reteta . Singurul lucru care l-am facut a fost ca am dublat cantitatile si nu am ales gresit. Felicitari pentru corectitudinea de redare a retetei si in acelasi timp si calitatea de final a produsului. Am sa incerc orice reteta din acest profil pentru ca mi-am facut o impresie buna despre cea care a postat acest chec rapid si suuper gustos.

  • 45 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    geta , 19 noiembrie 2015

    Arata bune

  • Fara foto

    cipri , 19 noiembrie 2015

    am dublat si eu cantitatile si a iesit un chec foarte bunnn

  • Fara foto

    betty , 27 iunie 2015

    arata superrr bine

    • Fara foto

      OANA , 24 aprilie 2015

      ADAUGATI SI CANTITATEA la ingrediente adaugati reteta intreaga

    • Fara foto

      Alice , 23 aprilie 2015

      nici un fel de grasime???

    • Fara foto

      Lilica , 08 aprilie 2015

      Reteta este incompleta,trebuie ulei si mai multa faina si zahar (la 6 oua -o cana mare de faina si una de zahar)

    • Fara foto

      Ruxandra (Chef de cuisine) , 25 martie 2015

      si aici se poarta postacii platii?!

    • Fara foto

      Ligia Sorana Caprioreanu , 16 februarie 2015

      Fara grasime ? Mi se pare incompleta reteta

    • Fara foto

      Dragu Stefania , 16 februarie 2015

      poate nu pui faina deajuns.eu la 4 oua pun o cana de faina.ana de 250 ml

    • Fara foto

      Trimingiu Evanghelia , 30 ianuarie 2015

      Νu are nici un fel de grăsime....unt, margarină,ulei,etc...faină cu zahăr și ouă...nici o răzătură de portocale sau lămâie....e gustos oare?

    • Fara foto

      Trif Teodor , 30 ianuarie 2015

      100gr de faina? ce reteta e asta si fara ulei ....?????aiurea

    • Fara foto

      ELENA , 30 ianuarie 2015

      SUPER!

    • Fara foto

      Craciun Steluta , 30 ianuarie 2015

      Mai trebuie un ingredient: ulei sau unt sau smantana...

    • Fara foto

      Elena Cristina Zotu , 01 ianuarie 2015

      Doar 100 g de faina la 4 oua, ne cam putin?

    • Fara foto

      Mariana Andrei , 20 decembrie 2014

      Am facut si eu checul dar ca sa faci doi trebuie sa dublezi cantitatile reteta de mai sus e pentru unul nici decum nu ies doi.

    • Fara foto

      Deleanu Ioana Maria , 17 decembrie 2014

      din moment ce scrie ca ouale se mixeaza, cu siguranta se pun ouale intregi. DE TINUT MINTE, LA CHEC NU SE BAT OUALE SEPARAT, DOAR INTREGI. TE PUP

    • Fara foto

      Valentina Dumitru , 16 decembrie 2014

      cum asa 100 gr faina si ies 2 bucati???? Eu am cu 400 g faina, 350gr zahar, 300 gr smantana, 100 gr ulei, 5 oua...si abia de ies 3 bucati.....

    • Fara foto

      Nadia Nita , 07 noiembrie 2014

      Nu asa se da o reteta. N-am inteles albusul se bate la un loc cu galbenusul ?

    • Fara foto

      Bacso Simona , 06 noiembrie 2014

      stafidele se vor tavali in faina, si atunci nu ar trebui sa se lase la fundul tavii.

    • Fara foto

      Lenuta Nan , 06 noiembrie 2014

      Este delicios.

    • Fara foto

      Simina Cristina , 29 septembrie 2014

      stafide cum le pui nu le inmoi in ceva?

    • Fara foto

      Familia Indre , 26 septembrie 2014

      FARA ULEI SAU UNT?SI 100GR FAINA ???????????? /

    • Fara foto

      Valeria-adela Cringureanu , 07 septembrie 2014

      AVETI DREPTATE E MAI BINE SA NU PRAPADITI NIMIC

    • Fara foto

      Adéla Dobre Magyar , 07 septembrie 2014

      Lipseste uleiul sau margarina,mi se pare mie ca faina e cam putina.Parerea mea.O sa incerc.

    • Fara foto

      Sorina Mioara , 06 septembrie 2014

      normal ca nu ,la 4 oua pui doar 100 g fainaaaa??????????????

    • Fara foto

      Gina Dumitru , 23 august 2014

      Estesuper reteta

    • Fara foto

      Angela Huma , 23 august 2014

      reteta este un pic cam pe sarite nu este data cu amanuntul

    • Fara foto

      Aurelia Neagu , 21 august 2014

      Sunteti , nr 1 in lume felicitari !!!!!!

    • Fara foto

      Oana Ploaie , 12 februarie 2014

      O sa incerc,multumesc de sfat.

    • Fara foto

      Liliana Bancu , 12 februarie 2014

      Fara grasime ? Mi se pare incompleta reteta

    • Fara foto

      Oana Ploaie , 11 februarie 2014

      am sa incerc si eu,ca de fiecare data cand fac se lasa la urma dupa ce il scot din cuptor...

    • Fara foto

      Monica Harosa Monica , 02 octombrie 2013

      simplu da bun

    • Anastasia

      Anastasia (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2011

      Gabriela esti o draguta, te pup si ma bucur mult ca ai apreciat reteta :)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Bun de tot!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      simplu si bun

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

      Foarte bun! imi place.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Felicitari ! arata tare bine si cu siguranta este si foarte gustos.

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      am inceecat si mi a iest super

    • Anastasia

      Anastasia (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      multumesc fetelor, sa stiti ca e prima data cand am facut chec rapid si am ramas foarte multumita :)

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Arata foarte bine.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Bun,bun,bun.......

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Arata super bine!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Rapid si gustos..

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      F.bun. Arata atragator.

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      usor si delicios

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

198 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 100gr. faina
  • 4 oua mari
  • 1lingura cacao ( 15gr.)
  • 120 grame zahar ( eu am pus 100)
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 1 mana de stafide
  • 1 lingura seminte de mac

Raporteaza reteta

Retete
de Anastasia
Tort   Lapte de pasare

Tort Lapte de pasare

Diametrul tortului de 22 cm. Blatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt

17 voturi    19 comentarii
12h
Torturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

8 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse

geta

Arata bune

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu cereale, miere si scortisoara Prajitura cu cereale, miere si scortisoara

O prajitura delicioasa care a umplut bucataria cu un soi de parfum de toamna amestecat cu aroma de turta dulce. Contine cereale, miere,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura turnata cu mere Prajitura turnata cu mere

Ouale se mixeaza cu zaharul si aromele, bine. Se pune, apoi uleiul;se adauga faina (amestecata cu praful de copt) si laptele, cele doua

6 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri
Budinca de cozonac