Tăiaţi vinetele si roşiile în cubuleţe şi le căliti în ulei.
Amestecaţi ouăle cu făina şi praful de copt, adăugaţi piperul , apoi uleiul si laptele călduţ, puţin câte puţin.
Adăugaţi la acest amestec feta cubuleţe, asezonaţi cu ierburi aromate, sare si amestecaţi.
Vărsaţi într-o formă de chec şi coaceţi 45 mn la 180°C.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii