autor:

Adelina Damian-Fekete

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

Chec sărat cu legume şi feta

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2010

Ingrediente
- 3 ouă, - 150 g de faină, - 1 praf de copt, - 1 vârf de cuţit de piper, - 80 ml de ulei de măsline, - 125 ml de lapte călduţ, - 2 vinete, - 2 roşii, - 100 g de feta, - ierburi aromatice

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Tăiaţi vinetele si roşiile în cubuleţe şi le căliti în ulei.
Amestecaţi ouăle cu făina şi praful de copt, adăugaţi piperul , apoi uleiul si laptele călduţ, puţin câte puţin.
Adăugaţi la acest amestec feta cubuleţe, asezonaţi cu ierburi aromate, sare si amestecaţi.
Vărsaţi într-o formă de chec şi coaceţi 45 mn la 180°C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec sărat cu legume şi feta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca

Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca

Dam pe razatoare o bucata de branza(circa 200 gr),taiem 2 felii de sunca in cubulete,taiem si ardeiul

13 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Cosulete umplute

Cosulete umplute

Batem cele 3 oua cu un praf de sare si piper dupa gust. Adaugam cele 2 linguri de lapte. Adaugam

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 3 ouă
  • - 150 g de faină
  • - 1 praf de copt
  • - 1 vârf de cuţit de piper
  • - 80 ml de ulei de măsline
  • - 125 ml de lapte călduţ
  • - 2 vinete
  • - 2 roşii
  • - 100 g de feta
  • - ierburi aromatice

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

83 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Friganele la cuptor