Preîncălzeste cuptorul la 180°C .
Taie rondele măslinele şi jambonul bucăţele. Se poate folosi şi salam. Rade caşcavalul.
Amestecă făina cu praful de copt.
Bate ouăle, adaugă laptele, uleiul şi amestecă bine. Pune si mirodenii(am pus pesto si piper).
Amestecă totul si toarnă în tava de chec unsă.
Coace 40-45 minute.
NB
Mânuţele din poza ultimă sunt ale lui Victor, v-ati prins, nu? Ca am facut checul împreună!!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii