Mod de preparare Frecati margarina pina devine spumoasa, adaugati treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt, incorporati pe rind ouale.
Subtiati cu vin pus treptat. Amestecati usor in compozitie, maslinele taiate sferturi si muschiul file taiat cubulete mici.
La urma puneti cascavalul ras. Ungeti cu ulei 2 forme de chec potrivite, tapetati cu faina, turnati aluatul si bagati la cuptor la 180 grade C, timp de 50 minute

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii