Bate spuma untul incalzit putin in microunde cu zaharul,adauga galbenusele,bate bine.Adauga albusele batute spuma,faina si praful de copt.La urma se pune iaurtul(eu am pus kefir de cirese)si se amesteca.Se unge forma pt.cuptor cu unt si tapeteaza cu faina,poate fi rotunda,rectangulara sau chamine(pe care am folosit-o astazi).Se da la copt la foc mediu cca.35-40 min,faceti proba scobitori.Am pus zahar pudra deasupra si menta proaspata in mijloc. Nu am aruncat menta,am folosit-o pt ceai,asa proaspata.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii