1.Se separa ouale.si se pune intr-un vas numai albusurile care se bat cu mixerul vreo 5 min la viteza normala.apoi se pun cele 5 linguri de zahar deja pregatite,dupa care se amesteca din nou cu mixerul pana cand se tin de vas.dupa care se adauga galbenusurile amestecate cu 5ling de ulei si cutitul de sare,se amesteca in continuare.apoi se adauga faina.esenta,coaja de lamaie,si amoniacul stins cu lamaia stoarsa.se amesteca totul apoi se toarna intr-o tava gata unsa ku ulei.unt sau cu faina.se pune in cuptor 27min la temperatura de 180 C.Se scoate si se lasa la racit la temperatura camerei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii