Reteta postata pe: 15 februarie 2010
Ingrediente
6 ouao cana zahar toso cana faina9 linguritze zahar pudra 9 linguritze apa clocotita mirodenii dupa preferintza
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul tos pana se face o crema ,se adauga 9 ling de apa clocotita si se amesteca pana se omogenizeaza tot aluatul apoi se pune cana de faina si mirodeniile si se amesteca bine.
Albusurile se bat cu zaharul pudra pana se optine o spuma bine inchegata.Se toarna aceasta spuma peste restu aluatului si se amesteca bine dupa care se pune in tavile unde si se baga la cuptor.
ps incalziti cuptorul bine inainte si coacetzi la foc mic
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Într-un castron se pun ouăle întregi. Se bat cu telul sau cu mixerul, se adaugă zahărul, se
Topiţi untul şi-l lăsaţi să se răcească.
Amestecaţi ouăle cu zahărul si coaja de lamâie,
47 voturi
27 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sidy , 21 februarie 2010
Cu siguranta ca este delicios ...