Se freaca galbenusurile cu zaharul tos pana se face o crema ,se adauga 9 ling de apa clocotita si se amesteca pana se omogenizeaza tot aluatul apoi se pune cana de faina si mirodeniile si se amesteca bine.
Albusurile se bat cu zaharul pudra pana se optine o spuma bine inchegata.Se toarna aceasta spuma peste restu aluatului si se amesteca bine dupa care se pune in tavile unde si se baga la cuptor.
ps incalziti cuptorul bine inainte si coacetzi la foc mic

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii