autor:

sapunaru laura

» » Dulciuri diverse

Chec simplu cu cacao

Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Ingrediente
cate oua,atatea linguri de zahar si de faina., eu am facut cu 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina, un plic zahar vanilat, coaja rasa de la o portocala si o lingura cu varf cu cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Batem ouale intregi cu zahar, bine-bine, adaugam si zaharul vanilat si coaja rasa,putina sare. Treptat adaugam faina. Pregatim o forma rotunda de chec si o tapetam cu ulei si faina.turnam in forma mai bine de jumatate din compozitie, restul pastram si amestecam cu cacao, dupa care o turnam in forma peste compozitia de dinainte. Cu o furculita,"amestecam" prin compozitie, pentru a se amesteca culorile.se da la cuptor la o temperatura de 165 grade, pentru cca 30 minute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu cu cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Lemon-Berry Triffle -   Desert cu fructe

Lemon-Berry Triffle - Desert cu fructe

Intr-un was de sticla (se vede in poze) se aseaza pe fundul vasului si pe pereti biscuti Nilla. Peste

66 voturi    8 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Crema de vanilie fiarta la foi de cremsnit - crem-patisieure

Crema de vanilie fiarta la foi de cremsnit - crem-patisieure

Intr-o oala emailata se pune la fiert laptele cu batonul de vanilie. Intr-un bol se amesteca galbenusurile

13 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • sapunaru laura

    sapunaru laura (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

    DA,MIREY E O FORMA TARE FAINA.O AM DE CEVA ANI SI NU A FOST NICI SCUMPA. ADRIANA,NU AI NEVOIE DE PRAF DE COPT,TOATA SMECHERIA CONSTA IN BATEREA OUALELOR SI ULTERIOR,LA INGREDIENTELE CARE LE ADAUGI,CUM LE AMESTECI. FETELOR,VA DORESC O ZI BUNA !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

    Imi place checul in aceasta forma...

  • sapunaru laura

    sapunaru laura (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

    DA...ADRIANA...A FOST BUN ! PUPICI

    • adriana

      adriana (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      :((((( am luat reteta ta motamo si nu am pus praf de copt ...........a iesit cam cat o felie de paine de subtire nu are nimic oricum reteta ta e foare buna si arata foarte bine il refac mai tarziu si o sa revin cu poza si iti voi spune cum a iesit..............

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      hmmm...ce bun e!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • cate oua,atatea linguri de zahar si de faina.
  • eu am facut cu 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • un plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o portocala si o lingura cu varf cu cacao.

Raporteaza reteta

Retete
de sapunaru laura
Placinta cu spanac, branza feta si orez

Placinta cu spanac, branza feta si orez

Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si

17 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale,

12 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

sapunaru laura (Chef de cuisine)

DA,MIREY E O FORMA TARE FAINA.O AM DE CEVA ANI SI NU A FOST NICI SCUMPA. ADRIANA,NU AI NEVOIE DE PRAF DE COPT,TOATA SMECHERIA CONSTA IN BATEREA OUALELOR SI ULTERIOR,LA INGREDIENTELE CARE LE ADAUGI,CUM LE AMESTECI. FETELOR,VA DORESC O ZI BUNA !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata