autor:

sapunaru laura

» » Dulciuri diverse

Chec simplu cu cacao

Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Ingrediente
cate oua,atatea linguri de zahar si de faina., eu am facut cu 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina, un plic zahar vanilat, coaja rasa de la o portocala si o lingura cu varf cu cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Batem ouale intregi cu zahar, bine-bine, adaugam si zaharul vanilat si coaja rasa,putina sare. Treptat adaugam faina. Pregatim o forma rotunda de chec si o tapetam cu ulei si faina.turnam in forma mai bine de jumatate din compozitie, restul pastram si amestecam cu cacao, dupa care o turnam in forma peste compozitia de dinainte. Cu o furculita,"amestecam" prin compozitie, pentru a se amesteca culorile.se da la cuptor la o temperatura de 165 grade, pentru cca 30 minute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu cu cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu

Tiramisu

Nu e Tiramisu rețeta originală, dar va garantez ca este delicios Prima data se face cafeaua

2 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec cu ciocolata

Chec cu ciocolata

Se amesteca praful de budinca cu faina, cacaoa, praful de copt si se lasa deoparte. Amesteci margarina

3 voturi    7 comentarii
10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • sapunaru laura

    sapunaru laura (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

    DA,MIREY E O FORMA TARE FAINA.O AM DE CEVA ANI SI NU A FOST NICI SCUMPA. ADRIANA,NU AI NEVOIE DE PRAF DE COPT,TOATA SMECHERIA CONSTA IN BATEREA OUALELOR SI ULTERIOR,LA INGREDIENTELE CARE LE ADAUGI,CUM LE AMESTECI. FETELOR,VA DORESC O ZI BUNA !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

    Imi place checul in aceasta forma...

  • sapunaru laura

    sapunaru laura (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

    DA...ADRIANA...A FOST BUN ! PUPICI

    • adriana

      adriana (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      :((((( am luat reteta ta motamo si nu am pus praf de copt ...........a iesit cam cat o felie de paine de subtire nu are nimic oricum reteta ta e foare buna si arata foarte bine il refac mai tarziu si o sa revin cu poza si iti voi spune cum a iesit..............

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      hmmm...ce bun e!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • cate oua,atatea linguri de zahar si de faina.
  • eu am facut cu 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • un plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o portocala si o lingura cu varf cu cacao.

Raporteaza reteta

Retete
de sapunaru laura
Placinta cu spanac, branza feta si orez

Placinta cu spanac, branza feta si orez

Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si

18 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

sapunaru laura (Chef de cuisine)

DA,MIREY E O FORMA TARE FAINA.O AM DE CEVA ANI SI NU A FOST NICI SCUMPA. ADRIANA,NU AI NEVOIE DE PRAF DE COPT,TOATA SMECHERIA CONSTA IN BATEREA OUALELOR SI ULTERIOR,LA INGREDIENTELE CARE LE ADAUGI,CUM LE AMESTECI. FETELOR,VA DORESC O ZI BUNA !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Ekmek politico