autor:

sapunaru laura

» » Dulciuri diverse

Chec simplu cu cacao

Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Ingrediente
cate oua,atatea linguri de zahar si de faina., eu am facut cu 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina, un plic zahar vanilat, coaja rasa de la o portocala si o lingura cu varf cu cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Batem ouale intregi cu zahar, bine-bine, adaugam si zaharul vanilat si coaja rasa,putina sare. Treptat adaugam faina. Pregatim o forma rotunda de chec si o tapetam cu ulei si faina.turnam in forma mai bine de jumatate din compozitie, restul pastram si amestecam cu cacao, dupa care o turnam in forma peste compozitia de dinainte. Cu o furculita,"amestecam" prin compozitie, pentru a se amesteca culorile.se da la cuptor la o temperatura de 165 grade, pentru cca 30 minute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu cu cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane de ciocolata

Bomboane de ciocolata

Preparati crema astfel: intr-o cratita aduceti la fierbere frisca lichida. Adaugati ciocolata alba

10 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Biscuiti,,banane

Biscuiti,,banane"

Se bat bine ouale cu zaharul si uleiul,se adauga si iaurtul,lingura de coaja rasa de lamaie apoi

14 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • sapunaru laura

    sapunaru laura (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

    DA,MIREY E O FORMA TARE FAINA.O AM DE CEVA ANI SI NU A FOST NICI SCUMPA. ADRIANA,NU AI NEVOIE DE PRAF DE COPT,TOATA SMECHERIA CONSTA IN BATEREA OUALELOR SI ULTERIOR,LA INGREDIENTELE CARE LE ADAUGI,CUM LE AMESTECI. FETELOR,VA DORESC O ZI BUNA !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

    Imi place checul in aceasta forma...

  • sapunaru laura

    sapunaru laura (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

    DA...ADRIANA...A FOST BUN ! PUPICI

    • adriana

      adriana (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      :((((( am luat reteta ta motamo si nu am pus praf de copt ...........a iesit cam cat o felie de paine de subtire nu are nimic oricum reteta ta e foare buna si arata foarte bine il refac mai tarziu si o sa revin cu poza si iti voi spune cum a iesit..............

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      hmmm...ce bun e!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • cate oua,atatea linguri de zahar si de faina.
  • eu am facut cu 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • un plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o portocala si o lingura cu varf cu cacao.

Raporteaza reteta

Retete
de sapunaru laura
Placinta cu spanac, branza feta si orez

Placinta cu spanac, branza feta si orez

Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si

17 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

sapunaru laura (Chef de cuisine)

DA,MIREY E O FORMA TARE FAINA.O AM DE CEVA ANI SI NU A FOST NICI SCUMPA. ADRIANA,NU AI NEVOIE DE PRAF DE COPT,TOATA SMECHERIA CONSTA IN BATEREA OUALELOR SI ULTERIOR,LA INGREDIENTELE CARE LE ADAUGI,CUM LE AMESTECI. FETELOR,VA DORESC O ZI BUNA !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Găluşte cu prune