autor:

mihaela cecilia

» » Dulciuri diverse

CHEC SOFIA

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
3 oua, 14 linguri zahar pudra, 14 linguri ulei, 14 linguri lapte, 1/2 pliculet praf de copt, 1 pliculet zahar vanilinat, faina cat cuprinde, 2 lingurite de cacao, 1 patratel de ciocolata menaj

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se bat cu mixerul ouale impreuna cu zaharul pana cand se dubleaza volumul compozitiei. Se adauga uleiul, amestecand continu. Apoi se adauga laptele, praful de copt si zaharul vanilinat si se omogenizeaza foarte bine aceasta compozitie. Se incepe adaugarea fainii cernute, in ploaie si amestecand cu un tel fix; se adauga faina pana cand compozitia arata ca o smantana groasa, care curge. Se pregateste o tava de chec, se asaeza hartie de copt in tava si se toarna compozitia in forma, pastrand in castron 1/4 de compozitie care se amesteca cu cele 2 lingurite de cacao. Se toarna pe deasupra checului din tava si se face un model cu furculita.Tava se da la cuptor, incalzit in prealabil, la temperatura de 220 grade pana cand se rumeneste bine deasupra. Se scoate din tava , se lasa la racit si apoi se toarna pe deasupra o glazura facuta din ciocolata menaj topita in bain- mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC SOFIA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Palmieri

Palmieri

Se amesteca zaharul brun cu zaharul vanilat si scortisoara. Aluatul se taie in 2 parti. Se presara

4 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Cake pops cu mascarpone

Cake pops cu mascarpone

Se sfarama biscuitii si se amesteca cu mascarpone, iar din pasta rezultata se formeaza bilute de

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2013

    ce felii frumoase!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 august 2009

    Felicitari!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Draga Mihaela checul tau arata foarte bine felicitari.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

      Am preparat si eu chec cu cacao, insa am adaugat bucatele de ciocolata amaruie.Este foarte bun si cel cu ciocolata de casa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 14 linguri zahar pudra
  • 14 linguri ulei
  • 14 linguri lapte
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • faina cat cuprinde
  • 2 lingurite de cacao
  • 1 patratel de ciocolata menaj

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce felii frumoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Cheesecake cu prune si bezea