Pentru inceput vom separa galbenusurile de albusuri.
Pentru inceput vom separa galbenusurile de albusuri si vom bate albusurile spuma tare cu jumatate din cantitatea de zahar (125 g).
Separat, galbenusurile le frecam cu restul de zahar pana cand acesta se topeste. Apoi incorporam uleiul ca la maioneza si adaugam si esenta de vanilie.
Dupa aceasta vom amesteca cu o spatula galbenusurile cu bezeaua de albusuri, dupa care vom turna si faina. Amestecam compozitia usor pana la omogenizare.
Compozitia obtinuta o impartim egal in 3 vase: compozitie, compozitie in care punem 2-3 picaturi de colorant galben, compozitie amestecata cu 1 lingura cacao. Turnam compozitia in 3 pungi care le taiem la varf, dupa care in tava de copt tapetata cu faina vom turna compozitia alternand culorile. Dupa fiecare rand vom presara cacao, apoi repetam operatia pana terminam compozitia din pungi.
Introducem tava la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii