Pentru inceput vom separa galbenusurile de albusuri.
Pentru inceput vom separa galbenusurile de albusuri si vom bate albusurile spuma tare cu jumatate din cantitatea de zahar (125 g).
Separat, galbenusurile le frecam cu restul de zahar pana cand acesta se topeste. Apoi incorporam uleiul ca la maioneza si adaugam si esenta de vanilie.
Dupa aceasta vom amesteca cu o spatula galbenusurile cu bezeaua de albusuri, dupa care vom turna si faina. Amestecam compozitia usor pana la omogenizare.
Compozitia obtinuta o impartim egal in 3 vase: compozitie, compozitie in care punem 2-3 picaturi de colorant galben, compozitie amestecata cu 1 lingura cacao. Turnam compozitia in 3 pungi care le taiem la varf, dupa care in tava de copt tapetata cu faina vom turna compozitia alternand culorile. Dupa fiecare rand vom presara cacao, apoi repetam operatia pana terminam compozitia din pungi.
Introducem tava la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii