Se incalzeste cuptorul la 170 de grade C si se pregateste o tava de chec cu hartie de copt.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade C si se pregateste o tava de chec cu hartie de copt.
Intr-un bol se bate spuma piureul de mere cu zaharul si uleiul, pana nu se mai simte zaharul, se adauga restul ingridientelor si se amesteca usor pana se cuprind impreuna.
Se toarna in tava si se presara cu nuca deasupra.
Se coace la 170 de grade C, 45-50 de minute pana verificarea cu o scobitoare iese uscata. Este gustos si parfumat.
Se pot schimba merele cu banane, dar de pastrat cantitatea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii