Se bat 2 oua intregi cu 1 cana de zahar si se amesteca pana se topeste zaharul. Adaugam 1 cana de ulei, praful de copt si 1 cana de lapte.
Dupa ce compozitia devine omogena, se adauga 1 cana de faina si se amesteca incat sa rezulte un aluat ca pentru chec. In compozitia rezultata adaugam samburii de nuca.
Impartim compozitia in doua si pe una dintre ele o amestecam cu o lingura de cacao.
Pregatim o tava rotunda unsa cu ulei si punem cate doua linguri din compozitia alba si doua din cea cu cacao pana se termina toata, astfel incat sa rezulte forma de zebra. Se baga la copt si cand este gata se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii