Reteta postata pe: 10 mai 2009
Ingrediente
8 oua,1 praf de copt, 200 ml lapte, 200 ml ulei, 500 gr faina, 500 gr zahar, esente, 2 linguri cacao
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Laptele caldut se amescteca cu 250 gr. zahar, esente si praful de copt si se amesteca pana se topeste zaharul. Se pun galbenusurile unul cate unul, uleiul si apoi faina. Se bat albususrile cu 250 gr zahar pana se face ca o bezea si se toarna peste restul compozitiei amestcand usor cu o lingura de lemn. Se toarna in forme (tapetate) trei sferturi din compozitie si ce ramane se amesteca cu cacao si se toarna peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Check" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009
Foare bună reţetă!