Laptele caldut se amescteca cu 250 gr. zahar, esente si praful de copt si se amesteca pana se topeste zaharul. Se pun galbenusurile unul cate unul, uleiul si apoi faina. Se bat albususrile cu 250 gr zahar pana se face ca o bezea si se toarna peste restul compozitiei amestcand usor cu o lingura de lemn. Se toarna in forme (tapetate) trei sferturi din compozitie si ce ramane se amesteca cu cacao si se toarna peste.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii