autor:

vera

» » Dulciuri diverse

Cheese cake cu gem de prune si ciocolata

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 decembrie 2009

Ingrediente
250g biscuiti tip petit beure, 80g unt, 50g migdaleCrema:, -250g philadelphia, -100g frisca lichida, -70g zahar, -un praf vanilie, -gem de prune 3-4 linguri, -Ganache de ciocolata, -150g ciocolata, -150g frisca lichida, -migdale prajite pt decor

Dificultate: Redusa Timp: 2h 40 min

2 voturi

Mod de preparare


Pregatim pasta de biscuite in felul urmator:sfaramam biscuitii cu migdalele in robotul de bucatarie,dupa care le amestecam cu untul topit.

Ungem o tava de tort rotunda cu unt si faina si hartie de pergament,presam biscuitele pe fundul tavii si pe bordul acesteia,ungem cu gemul de prune,adaugam crema pregatita in felul urmator:se amesteca crema de branza cu 2 oua, zaharul, frisca, vanilie, se omogenizeaza.

Introducem tava in cuptorul cald 170°C timp de 25-30 minute.

Ganache de ciocolata, se topeste ciocolata si se amesteca cu frisca incalzita la foc domol. Se omogenizeaza cu un blender, pana devine o crema destul de omogena, se toarna compozitia peste cheesecake putin racitr si se introduce in frigider pentru 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese cake cu gem de prune si ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri duo, cu portocala si cacao

Fursecuri duo, cu portocala si cacao

1. Pune 300 g faina intr-un bol. Adauga uleiul de palmier/untul, oul, pudra de portocale, zaharul

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

Punem la inmuiat stafidele in esenta de rom si le lasam pana se umfla.Daca nu avem esenta de rom

6 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

    Super ,foarte buna si usor de facut !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Un deliciu...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    foarte bună!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Delicioasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250g biscuiti tip petit beure
  • 80g unt
  • 50g migdaleCrema:
  • -250g philadelphia
  • -100g frisca lichida
  • -70g zahar
  • -un praf vanilie
  • -gem de prune 3-4 linguri
  • -Ganache de ciocolata
  • -150g ciocolata
  • -150g frisca lichida
  • -migdale prajite pt decor

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Super ,foarte buna si usor de facut !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Tiberius Tiramisu