Pregatim pasta de biscuite in felul urmator:sfaramam biscuitii cu migdalele in robotul de bucatarie,dupa care le amestecam cu untul topit.
Ungem o tava de tort rotunda cu unt si faina si hartie de pergament,presam biscuitele pe fundul tavii si pe bordul acesteia,ungem cu gemul de prune,adaugam crema pregatita in felul urmator:se amesteca crema de branza cu 2 oua, zaharul, frisca, vanilie, se omogenizeaza.
Introducem tava in cuptorul cald 170°C timp de 25-30 minute.
Ganache de ciocolata, se topeste ciocolata si se amesteca cu frisca incalzita la foc domol. Se omogenizeaza cu un blender, pana devine o crema destul de omogena, se toarna compozitia peste cheesecake putin racitr si se introduce in frigider pentru 2 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii