autor:

vera

» » Dulciuri diverse

Cheese cake cu gem de prune si ciocolata

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 decembrie 2009

Ingrediente
250g biscuiti tip petit beure, 80g unt, 50g migdaleCrema:, -250g philadelphia, -100g frisca lichida, -70g zahar, -un praf vanilie, -gem de prune 3-4 linguri, -Ganache de ciocolata, -150g ciocolata, -150g frisca lichida, -migdale prajite pt decor

Dificultate: Redusa Timp: 2h 40 min

2 voturi

Mod de preparare


Pregatim pasta de biscuite in felul urmator:sfaramam biscuitii cu migdalele in robotul de bucatarie,dupa care le amestecam cu untul topit.

Ungem o tava de tort rotunda cu unt si faina si hartie de pergament,presam biscuitele pe fundul tavii si pe bordul acesteia,ungem cu gemul de prune,adaugam crema pregatita in felul urmator:se amesteca crema de branza cu 2 oua, zaharul, frisca, vanilie, se omogenizeaza.

Introducem tava in cuptorul cald 170°C timp de 25-30 minute.

Ganache de ciocolata, se topeste ciocolata si se amesteca cu frisca incalzita la foc domol. Se omogenizeaza cu un blender, pana devine o crema destul de omogena, se toarna compozitia peste cheesecake putin racitr si se introduce in frigider pentru 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese cake cu gem de prune si ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Roz u halib-orez cu lapte arabesc

Roz u halib-orez cu lapte arabesc

Se spala orezul in 2-3 ape reci dupa care se pune la fiert,acoperit cu foarte putina apa.Cand incepe

10 voturi    11 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Biscuiti aromati cu stafide, nuca si dovleac

Biscuiti aromati cu stafide, nuca si dovleac

Mixezi zaharul, uleiul si oul dupa care adaugi pireul de dovleac. Stingi bicarbonatul in lapte si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

    Super ,foarte buna si usor de facut !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Un deliciu...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    foarte bună!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

      Delicioasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250g biscuiti tip petit beure
  • 80g unt
  • 50g migdaleCrema:
  • -250g philadelphia
  • -100g frisca lichida
  • -70g zahar
  • -un praf vanilie
  • -gem de prune 3-4 linguri
  • -Ganache de ciocolata
  • -150g ciocolata
  • -150g frisca lichida
  • -migdale prajite pt decor

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Super ,foarte buna si usor de facut !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pudding racoros de lamaie
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania