Se framinta blatul.se imbraca o tava rotunda cu folie de aluminiu si se intinde aluatul atit pe fundul tavii cit si pe margine, apoi se da la rece o jumatate de ora. brinza de vaci se amesteca cu vanilia,sucul de lamiie,zaharul si galbenusurile.albusurile se bat spuma si apoi se incorporeaza in brinza.se asaza fructele , iar peste se pune crema de brinza.se da la cuptor pina cind brinza prinde o crusta aurie.se orneaza cu alune caramelizate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii