Biscuitii se farama foarte fin si se amesteca cu untul topit. Se prepara o crema cu branza care se freaca bine cu philadelfia (sau orice alta crema de branza), se adauga ouale unul cate unul, zaharul, vanilia, ciocolata care in prealabil a fost topita in baine-marie si nuca de cocos.
Omogenizati crema, ungeti o tava rotunda de tort cu unt moale, asezati biscuitul, presati bine cu palmele;
Ungeti cu marmelada biscuitele, iar deasupra turnati crema de ciocolata si cocos. Coaceti in cuptorul cald 170-180° timp de 25-30 '. Daca doriti deasupra se poate turna ciocolata topita si orna cu nuca de cocos.
E ..delicioasa!!!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii