Ingrediente
400 gr biscuiti (eu am folosit o parte si cu cacao), 2 lg zahar brut, o canita fructe de goji, un pachet unt nesarat (200gr), 800 gr crema de branza (am folosit cu 20% grasime), 200 gr smantana grasa, 1 ciocolata alba topita (aprox.100 gr), 2 oua, 6 linguri zahar, seminte vanilie, 500 gr mure si afine, pt glazura, 1 ciocolata alba combinata cu neagra, 1 cutiuta smantana lichida
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
22 voturi
Mod de preparare
Crema de branza, cu smantana, zaharul, semintele de vanilie si ouale le-am mixat pana am obtinut o crema fina si spumoasa.Am scos de la frigider forma cu aluat si am turnat peste el crema fina. Am copt la foc mediu cam 40 min. Cand a inceput sa se umfle un pic, am scos de la cuptor si am lasat sa se raceasca putin.
Fructele le-am strecurat putin de zeama si le-am presarat apoi peste tarta.
Ciocolata topita cu smantana lichida, am turnat-o peste fructe, iar zeama lasata de la fructe am turnat-o peste tarta. Am obtinut astfel o combinatie frumoasa de culori.
Mary Udrea , 27 octombrie 2013
Minunata! Yummy!
Laura_Nechita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2013
ma bucur ca va place >:D< pentru noi a fost grozav!
maria mihalache (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2013
minunat arata!
Ani Roman , 25 octombrie 2013
Ce crema de brânza ați folosit?Imi puteți da numele?
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2013
O bunatate...