Cheesecake Cu Capsune In 3 Pasi Simpli

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake Cu Capsune In 3 Pasi Simpli

Ingrediente

  • - 600 g crema de branza(eu am folosit Philadelphia)
  • - 284 g frisca lichida
  • - 100 g zahar pudra
  • - 250 g biscuiti digestivi
  • - 100 g unt
  • - o pastaie de vanilie
  • - 6-7 capsune (depinde cat de mari sunt indeajuns sa acopere suprafata cheesecake-ului)

Mod de preparare

Pasul 1

Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine. Topiti untul la microunde (~ 40 de secunde ) si lasati-l sa se racoreasca putin. Amestecati-l cu biscuitii zdrobiti pana ce sunt imbibati complet in unt. Puneti biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabile ( Ø 23 cm) si apasati cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm. Puneti la frigider pana preparati crema.

Pasul 2

Intr-un castron incapator puneti crema de branza,zaharul pudra si semintele pastaii de vanilie(puteti folosi o lingurita extract de vanilie) si mixati 1-2 minute. Adaugati frisca lichida si continuati sa mixati pana ce obtineti un amestec omogen. Puneti crema de branza peste baza de biscuiti si nivelati cu o lingura sau o spatula.

Pasul 3

Taiati capsunele in felii subtiri si acoperiti cheesecake-ul complet. Eu am acoperit cu putin jeleu de capsune preparat conform instructiunilor de pe pachet. Puneti la frigider peste noapte.

Pentru a scoate prajitura din forma, asezati baza formei peste o conserva inalta si apasati usor pe peretii acesteia pana ce prajitura a alunecat complet din forma.

POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise