Pisam bine biscuitii ajuntandu-ne cu un robot de bucatarie. Adaugam untul si continuam sa mestecam. Punem compozitia obtinuta intr-o tava rotunda pentru tort cu diametru de 24 cm, cu cercul lateral ce se deschide si o lasam deoparte.
Amestecam urda cu mascarpone, zaharul, vanilia si ouale. Punem aceasta crema peste blatul de biscuiti si dam totul la cuptor la 160 grade pentru aproximativ o ora.
Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca si intindem deasupra dulceata de capsuni (eu am folosit dulceata pregatita de mama cu capsuni din gradina noastra - o nebunie).
Decoram deasupra cu felii de capsuni proaspete.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii