autor:

Lia Maria

» » Prajituri

Cheesecake cu ciocolata si cafea

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2011

Ingrediente
Aluat, 200g unt, 200g zahar, 5 oua, 250g faina, 250ml lapte, 50g cacao, 30g cafea solubila, 1 plic praf de copt, 1 fiola esenta vanilie, Umplutura, 500g branza de vaci, 50g smantana grasa, 300g zahar, 150g faina, 4 oua, Coaja de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

38 voturi

Mod de preparare

Pentru umplutura, punem toate ingredientele in blender si le mixam pana se formeaza o pasta omogena.
Batem albusele tare, cu un praf de sare si le dam la rece. Separat,frecam untul cu zaharul, pana-si dubleaza volumul, adaugam pe rand galbenusele, vanilia, laptele si albusurile. Faina o amestecam cu praful de copt, cacaua si nesul si o incorporam cu ingredientele lichide, ajutand-une de o paleta, amestecand usor de jos in sus.
Tapetam o tava cu hartie de copt, golim ½ din aluat (eu nu am apreciat prea bine), peste el punem pasta de branza si deasupra acoperim cu restul de aluat.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit pentru 50’.
Cand s-a racit, ornam dupa preferinta. Eu l-am ornam cu finetti, nuca de cocos si bezele.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata si cafea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu branza feta

Prajitura cu branza feta

Se pregateste o tava de aragaz, se unge bine cu ulei de masline, se pregateste cuptorul la aragaz.

7 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Prajituri
Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

Untul moale il frecam bine cu zaharul,pana devine ca o crema.Adaugam iaurtul si ciocolata topita,omogenizam. Faina

10 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    elise (Chef de cuisine):

    Este delicioasa si relativ usor de facut. Recomand cu incredere.

  • 26 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lia Maria Grozi , 27 ianuarie 2015

    Dulce.

  • Fara foto

    Anka Vally , 23 ianuarie 2015

    Se foloseste smantana dulce sau acra?

  • Fara foto

    Teaca Monica , 16 noiembrie 2014

    am facut fara nes este delicioasa,ffffffff buna

    • Fara foto

      Ana Kozak , 08 octombrie 2014

      si crema cum se prepara?vad ca are si faina,cum pui faina pur si simplu

    • Fara foto

      Gabi Florentina , 03 septembrie 2014

      30g de nes sau 30ml de nes?

    • Fara foto

      Maria Petrescu , 11 aprilie 2014

      O reteta foarte buna. NU am avut nes si am pus un espresso

    • Fara foto

      Viorica Dieac , 25 februarie 2014

      nu mi se pare prea dificil

    • Fara foto

      Loredana Truca , 09 noiembrie 2013

      Dulce.

    • Fara foto

      Loredana Truca , 09 noiembrie 2013

      Dulce.

    • Fara foto

      Rainy Mitsch , 08 noiembrie 2013

      Dulce.

    • Fara foto

      Rainy Mitsch , 08 noiembrie 2013

      Dulce.

    • Fara foto

      Aura Risipitu , 08 noiembrie 2013

      Dulce.

    • Fara foto

      Loredana Truca , 08 noiembrie 2013

      m-am decis sa-l gatesc in decembrie de ziua sotului meu! wish me luck! :)

    • Fara foto

      Doinita Drilea , 06 octombrie 2013

      super gustos pare !!

    • Fara foto

      Simion Magda , 06 octombrie 2013

      abia astept sa fac! yammy yammy...

    • Fara foto

      Monica Harosa Monica , 06 octombrie 2013

      cred ca ie foarte bun

    • Fara foto

      Dragoi Valerica , 13 iulie 2013

      Arata grozav de bine!

    • Eugénia (Mihai ) DELAD

      Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

      Cand mai faci aceasta prajitura minunata, sa ma anunti! Vin si eu la masa...doar pentru desert!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 martie 2011

      Cat e de apetisant!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 09 martie 2011

      Adriana, Raluka, Florina va multumesc si ma bucur ca va place si poate-l incercati si voi...astept impresii... Pupici.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 09 martie 2011

      Gabi draga multumes pentru apreciere. Defapt nu este un tort ci o tarta inalta la care eu i-am dat un aspect de sarbatoare !!! dedicat pentru ziua noastra, a femeii... Pupici.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 09 martie 2011

      Foarte bine arata ......felicitari si cele ***** salvat...

    • Florina

      Florina (Chef de cuisine) , 08 martie 2011

      Interesanta reteta. Am salvat-o. Felicitari!!!!!!!

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 08 martie 2011

      Hmm...arata delicios si....cu muuulte calorii:).*****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 08 martie 2011

      hmmm...ce bun e...salvat, trebuie sa fac si eu!*****

    • sorina gabriela

      sorina gabriela (Chef de cuisine) , 08 martie 2011

      Felicitari ! ***** Sa fiu sincera , eu nu prea fac torturi , dar am salvat reteta , nu se stie poate o voi face.....stelute si felicitari

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

38 voturi

Ingrediente

  • Aluat
  • 200g unt
  • 200g zahar
  • 5 oua
  • 250g faina
  • 250ml lapte
  • 50g cacao
  • 30g cafea solubila
  • 1 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta vanilie
  • Umplutura
  • 500g branza de vaci
  • 50g smantana grasa
  • 300g zahar
  • 150g faina
  • 4 oua
  • Coaja de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Maria Petrescu

O reteta foarte buna. NU am avut nes si am pus un espresso

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Prajitura cu piure de castane si crusta de nuci