cheesecake cu dovleac

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
cheesecake cu dovleac

Ingrediente

  • 500 gr dovleac copt
  • -1 kg branza de vaci am folosit de la Lidl la galetusa
  • - 4 oua
  • -1 lingura faina
  • -150 gr zahar
  • -3 pachete biscuiti tasimo sau orice fel de biscuti digestivi ~ 250 gr
  • - 120 gr unt

Mod de preparare

Se pun in robotul de bucatarie biscuitii se mixeaza de cateva ori pana se faramiteaza apoi se pune untul rece taiat cubulete, se mixeaxa pana se leaga o compozitie. Se rastoarna in vasul de copt si se tapeteaza fundul si peretii. Se da la cuptor pentru ~ 10 min la 150 C.

Intr-un vas amestecam branza cu zaharul pana se topeste zaharul apoi punem oaule cate unul si mixam bine dupa fiecare, faina iar la final dovleacul pasat la robot. Se amesteca si se toarna peste crusta de biscuti. Se da la cuptor pentru 1 ora si 15 min apoi oprim cuptorul si il mai lasam cu us intredeschisa pana se raceste apoi dam la frigider peste noapte.

Eu am decorat cu ciocolata topita cu putina frisca dar puteti sa il serviti si simplu. O bunatate!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor