Prajiti nucile si macinatile cu migdalele,si biscuitii. Topiti untul intr-o craticioara,la foc mic ,varsati untul peste amestecul de biscuiti,si amestecati bine cu un mixer pana se racese bine.
Varsati compozitia de biscuiti intr-o tava rotunda de preferinta detasabila(bordul),e diametru 20,presati compozitia pe fudul tavii si pe borduri.
Inmuiati gelatina intr-un vas cu apa rece. Intr-o craticioara puneti 100ml apa cu zaharul, vanilia, fierbeti, adaugati gelatina stoarsa, amestecati si stingeti focul.
Dupa racire filtrati acest sirop si adaugati branza de vaci, frisca batuta bine, amestecati cu atentie, turnati compozitia peste biscuiti.
Se introduce in frigider pt 6 ore,ornati cu fructele, spalate si uscate. Pt a evita ca fructele sa-si schimbe culoarea, puteti adauga peste ele un pliculet de gelatina (urmand instructiunile scrise pe pliculet).
Puteti pregati tortul seara pt a2-a zi, iar fructele le adaugati prima de al servii. :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii