Ingrediente
200g biscuiti, 50g nuci prajite, -50g migdale, -150g unt, -500g branza de vaci, -3 dl de fisca lichida, -100d zahar, -10g gelatina, -vanilie,, -fructe:pirsici,prune,zmeura,mure,capsuni,struguri,etc
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
1 vot
Mod de preparare
Varsati compozitia de biscuiti intr-o tava rotunda de preferinta detasabila(bordul),e diametru 20,presati compozitia pe fudul tavii si pe borduri.
Inmuiati gelatina intr-un vas cu apa rece. Intr-o craticioara puneti 100ml apa cu zaharul, vanilia, fierbeti, adaugati gelatina stoarsa, amestecati si stingeti focul.
Dupa racire filtrati acest sirop si adaugati branza de vaci, frisca batuta bine, amestecati cu atentie, turnati compozitia peste biscuiti.
Se introduce in frigider pt 6 ore,ornati cu fructele, spalate si uscate. Pt a evita ca fructele sa-si schimbe culoarea, puteti adauga peste ele un pliculet de gelatina (urmand instructiunile scrise pe pliculet).
Puteti pregati tortul seara pt a2-a zi, iar fructele le adaugati prima de al servii. :)