Se faramiteaza biscuitii pe masa de lucru cu sucitorul.
Se faramiteaza biscuitii pe masa de lucru cu sucitorul.
Se topeste untul la bain marie,se pun ambele ingrediente intr-un vas si se amesteca cu paleta dupa care se toarna compozitia intr-o tava cu fund detasabil,se preseaza bine cu paleta,apoi se pune tava la frigider pana la pregatirea cremei.
Mod de preparare pentru crema:
Se pune la robot smantana,zaharul si se mixeaza la viteza mare pana se obtine frisca.
Se pune gelatina in apa si cana in care a fost pusa se pune la bain marie pana la topirea completa.
Intr-un vas se pune crema mascarpone,esenta,gelatina topita,coaja de lamaie rasa prin razatoarea mica si se omogenizeaza bine compozitia.
Se pune crema de branza peste frisca si se amesteca usor cu paleta pana la incorporare.
Se scoate tava din frigider si se toarna crema peste blat,apoi se pune iarasi la frigider.
Mod de preparare pentru topping:
Se pune sucul de visine intr-o cana si cana se pune la bain marie pana la topire completa,apoi se adauga fructele de padure care erau tinute in caserole in amestec cu zahar,se amesteca usor pana la topirea zaharului.
Se scoate tava din frigider,se toarna toppingul peste crema si se da tava la frigider pentru circa 6-7 ore,dupa care se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii