Cheesecake cu gem de capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake cu gem de capsuni

Ingrediente

  • 150g biscuiti digestivi
  • 50g unt
  • 300g branza philadelphia
  • 5ooml iaurt natural
  • 4 oua
  • 5 linguri faina alba
  • 12 linguri zahar si 300g gem de capsune

Mod de preparare

Pentru baza: sfaramam cat mai fin biscuitii, topim untul si amestecam cu biscuitii sfaramati. Aceasta pasta punem pe fundul unei forme largi pentru cuptor, unsa cu unt si faina.

Pentru umplutura: intr-un lighenas punem branza, iurtul, ouale, faina si zaharul si amestecam bine cu blenderul pana obtinem o crema. Aceasta crema punem deasupra bazei de biscuiti, bagam la cuptorul incins la 180grade, 35-40min.(probam cu o scobitoare daca este gata). Scoatem din cuptor, punem prajitura pe un platou de marimea formei dupa care punem deasupra un strat de gem de capsune. Aceasta prajitura e gustoasa servita rece cu un suc natural de fructe. Putem face si cu alte feluri de gem (zmeura, caise, cirese sau piersici). Va urez pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor