autor:

Fara foto

» » Prajituri

Cheesecake cu jeleu de piersici

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 octombrie 2015

Ingrediente
Pentru crusta:, 330 gr biscuiti de cacao, 150 gr unt, 1 lingura zahar, Crema:, 400 gr crema de branza mai putin grasa, 250 gr mascarpone, 3 linguri zahar, 2 linguri smantana, 1 lingura gelatina, 2 lingurite esenta de vanilie, coaja rasa de la o lamaie potrivita, Jeleul de piersici:, 1 compot de piersici 800 gr, 15 gr gelatina, coacaze pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Crusta:
Biscuitii ii maruntim in robot.
Topim untul, il amestecam cu biscuitii si zaharul.
Tapetam cu folie alimentara o tava cu diametrul de 26 cm si detasabila.
Punem crusta, apasam bine cu mana si o dam la frigider.
Crema:
Mixam crema de branza cu mascarponele si zaharul.
Adaugam smantana, coaja rasa de lamaie si vanilia.
Gelatina o punem cu 4-5 linguri de apa rece la hidratat, 5-6 minute, apoi o topim pe baie de aburi.
O punem in fir subtire peste crema timp in care amestecam continuu.
Punem crema peste crusta si dam la frigider pentru circa 3 ore.
Jeleul de piersici:
Scoatem piersicile din compot si le pasam in robot.
Gelatina o punem la hidratat cu cateva linguri din zeama de compot, apoi o topim pe baie de aburi.
Piureul de piersici il amestecam cu restul de zeama de compot si gelatina topita.
Amestecam, apoi turnam acest amestec, uniform, peste crema.
Dam la rece peste noapte.
A doua zi, il scoatem usor din tava, decoram cu coacaze si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu jeleu de piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresa pufoasa

Negresa pufoasa

Incalziti cuptorul la 175 grade Bateti albusurile spuma tare. Intr-o craticioara la foc

150 voturi    24 comentarii
45 min
Prajituri
Tarta cu prune

Tarta cu prune

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, praful de copt, zaharul si zaharul vanilat. Untul rece se

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2015

    Multumesc din suflet Sidy! Pup!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2015

    Doamne cat e de bunaaaaaa....!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

10 voturi

Ingrediente

  • Pentru crusta:
  • 330 gr biscuiti de cacao
  • 150 gr unt
  • 1 lingura zahar
  • Crema:
  • 400 gr crema de branza mai putin grasa
  • 250 gr mascarpone
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura gelatina
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie potrivita
  • Jeleul de piersici:
  • 1 compot de piersici 800 gr
  • 15 gr gelatina
  • coacaze pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc din suflet Sidy! Pup!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu cereale, miere si scortisoara Prajitura cu cereale, miere si scortisoara

O prajitura delicioasa care a umplut bucataria cu un soi de parfum de toamna amestecat cu aroma de turta dulce. Contine cereale, miere,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura turnata cu mere Prajitura turnata cu mere

Ouale se mixeaza cu zaharul si aromele, bine. Se pune, apoi uleiul;se adauga faina (amestecata cu praful de copt) si laptele, cele doua

6 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri
Negresa