Sfarmam biscuitii in robotul de bucatarie sau ii punem intr-o punga si cu ajutorul facaletului ii sfarmam.
Ii amestecam cu untul topit si tapetat o forma rotunda (care la randul ei este tapetata cu hartie de copt).
Dam forma la frgider pana pregatim umplutura :
Mixa ouale,adaugam branza,mixam 1 minut si adaugam si laptele condensat.
Mixam din nou pana se incorporeaza totul.
Turnam crema in tava si dam forma la cuptor pentru cca 50 de minute,pana se intareste si se rumeneste usor.
Pentru sos :
Am pus murele in blender,le-am mixat bine bine si le-am strecurat printr-o sita.
Dupa ce s-a racit cheesecake-ul il ornam cu mure si il servim cu sosul proaspat !
Enjoy !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii