autor:

Licuta Marin

» » Prajituri

Cheesecake cu piscoturi

Autor: Licuta Marin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Licuta Marin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2011

Ingrediente
300 gr piscoturi, 500 ml frisca lichida (30-35% grasime), 100 gr zahar pudra, 300 gr crema de branza (30% grasime), 10 gr gelatina, 2 linguri cacao, 100 ml cafea, o fiola de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

39 voturi

Mod de preparare

1. Se pune gelatina la inmuiat in 50-100 ml apa. Batem frisca cu zaharul pudra si vanilia. Oprim 150 ml frisca batuta pentru ornat iar restul o amestecam cu crema de branza, mixand bine pana obtinem o compozitie omogena. Topim gelatina pe baie de abur fara sa fiarba si o incorporam in crema de branza.
2. Intr-o forma de tort cu pereti detasabili, asezi pe margini si pe fund piscoturi. Inainte de a pune crema de branza, piscoturile de pe fundul formei le inmuiem in cafea cateva secunde. Asezam crema de branza peste ele si dam forma la frigider timp de 2-3 ore.
3. Scoatem cheesecake-ul din forma, presaram cacaua deasupra si ornam, facand floricele cu un spritz, cu frisca oprita pentru ornat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tarta cu nuca de cocos

Tarta cu nuca de cocos

Blatul: Se faramiteaza biscuitii, se amesteca cu zaharul si untul topit. Se tapeteaza forma cu hartie

0 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Prajituri
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Mai intai pregatim umplutura.: Se rad merele si se pun la calit impreuna cu uleiul si zaharul. Cand

30 voturi    17 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 35 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela Coca Boangiu , 11 octombrie 2014

    cred ca e buna.o sa incerc

  • Marinela Camelia_Ormenisan

    Marinela Camelia_Ormenisan (Bucatar) , 10 octombrie 2014

    Cred ca e delicioasa !!! O voi incerca foarte curand !!! Multumesc :)

  • Fara foto

    Adina Liliana Dinu , 21 septembrie 2014

    Crema de branza nu e mascarpone, e formaggio spalmabile/fresco.

    • Fara foto

      Corina Mihai , 21 septembrie 2014

      care gelatina granlata sa cealalta ca parca nu este acelasi lucru... cred

    • Fara foto

      Popa Dorina , 20 septembrie 2014

      draga Ani aceiasi gelatina muiata se pune si pe foc, sa ai pofta !!!!!!!

    • Fara foto

      Ana Marusca , 20 septembrie 2014

      dar de ce apare de 2 ori gelatina ?,odata inmuiata in apa ,si apoi topita pe baie de abur ?.cum este de fapt?multumesc

    • Fara foto

      Mihai Mishu , 20 septembrie 2014

      mascarpone sau branza de vaci data la blender cu zahar si vanilie sau ce arome-ti plac

    • Fara foto

      Lacramioara Jorda , 04 iunie 2014

      O prezentare de exceptie!O voi face si eu .Multumesc pt. reteta!

    • Fara foto

      Adriana Strohhammer , 03 iunie 2014

      Crema de branza se numeste mascarpone ,da se poate inlocui cu ricotasi este la supermercato,crema asta mai are ceva in compozitie inafara de frisca pentru ca are o alta nuanta ,decat cea alba

    • Fara foto

      Elena Scarlat , 12 mai 2014

      este usor de realizat si e si f buna

    • Fara foto

      Claudia Florina , 29 decembrie 2013

      cred ca e buna.o sa incerc

    • Fara foto

      Mary Anne , 29 decembrie 2013

      cred ca e buna.o sa incerc

    • Fara foto

      Mary Anne , 29 decembrie 2013

      cred ca e buna.o sa incerc

    • Fara foto

      Mary Anne , 29 decembrie 2013

      cred ca e buna.o sa incerc

    • Fara foto

      Claudia Florina , 29 decembrie 2013

      cine imi spune si mie de unde sa i-au crema de branza (denumirea)aici in italia?

    • Bianca_Neamu

      Bianca_Neamu (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2013

      Arata bine...

    • Fara foto

      Andreea Teodora Mitrofan , 17 decembrie 2013

      O VOI INCERCA

    • Fara foto

      Farcut Ioana (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

      Arata super. As incerca-o si eu odata si odata. Singura mea problema e ca nu pot bea sau manca orice cu gust de cafea. Vreo idee cu ce as putea inlocui ? Daca as dizolva un pic de esenta de rom in 100ml apa ? Sau s-ar bate cu esenta de vanilie ?

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2013

      Imi pare bine, Lili! Multumesc frumos!

    • Fara foto

      Elena Florescu , 24 octombrie 2013

      am facuto ,e foarte buna.

    • Fara foto

      Lucia Iuliana , 24 octombrie 2013

      ce fel de crema de branza pot folosi?

    • Fara foto

      Licuta Marin , 11 octombrie 2013

      Lili, astept impresii!Te pup!

    • Fara foto

      Lili Romeo , 10 octombrie 2013

      o voi incerca si eu

    • Fara foto

      Marian Popescu , 04 octombrie 2013

      cred ca e buna.o sa incerc

    • Fara foto

      Radu Mihaela , 04 octombrie 2013

      yam yam

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

      Multumesc frumos!!!

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 01 februarie 2013

      FELICITARI! Arata super!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 mai 2011

      Gustos si elegant ! *****

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 31 mai 2011

      Foarte fin si foarte bun! Imi place ff mult prezentarea, imi plac pozele... Felicitari pentru tot!!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 30 mai 2011

      Multumesc tuturor!...

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 30 mai 2011

      Multumesc Mihaela11, esti o draguta...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 mai 2011

      Superb!*****

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 29 mai 2011

      gustoasa,usoara si de mare efect

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 28 mai 2011

      wau ce bine arata!!felicitari!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 28 mai 2011

      Arata super, cred ca si foarte bun......felicitari

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

39 voturi

Ingrediente

  • 300 gr piscoturi
  • 500 ml frisca lichida (30-35% grasime)
  • 100 gr zahar pudra
  • 300 gr crema de branza (30% grasime)
  • 10 gr gelatina
  • 2 linguri cacao
  • 100 ml cafea
  • o fiola de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Licuta Marin
Pizza cu ton si sunca

Pizza cu ton si sunca

1. Drojdia se inmoaie in apa calduta apoi se toarna peste faina impreuna cu sarea, uleiul si margarina.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Briose cu dulceata de mure

Briose cu dulceata de mure

1. Zaharul, iaurtul, ouale si uleiul se pun intr-un bol. Se omogenizeaza bine cu mixerul , dupa care

15 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Pui Chinese

Pui Chinese

Se taie marunt usturoiul si se caleste putin in uleiul de masline. Pieptul de pui se taie suvite

22 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Marinela Camelia_Ormenisan (Bucatar)

Cred ca e delicioasa !!! O voi incerca foarte curand !!! Multumesc :)

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba

Se spala zmeura si se lasa intr-o strecuratoare, pentru a se scurge de apa. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se freaca

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu morcovi Briose cu morcovi

Pentru a ne fi mai usor, pregatim trei amestecuri in vase diferite. 1. Morcovii + alunele + stafidele hidratate 2. Faina + praful

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
PLACINTA CU PERE