Se coace simplu 10 minute.
Blat
- Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu zahărul pudră și cu untul topit;
- Se amestecă bine și se presează pe tava de copt (am folosit o tavă cu pereți detașabili de 16 cm);
- Se coace simplu 10 minute;
Cheesecake
- Se mixează brânza cu zahărul până se încorporează;
- Separat, se amestecă cafeaua cu romul și se adaugă apoi peste brânză;
- Se adaugă și smântâna lichidă, ouăle, cacao, și se mixează bine;
- Apoi adăugați făina treptat, și mixați până este incorporată complet;
- Coaceți cheesecakeul la foc mediu pentru aproximativ 25 de minute; folosiți testul scobitorii;
- Pentru a evita crăparea acestuia, așezați o cratiță cu apă sub tava cu prăjitura;
Ganache de ciocolată
- Topiți ciocolata pe baie de aburi;
- Când s-a topit, adăugați smântâna lichidă și amestecați energic până se încorporează;
- Trebuie să capete o textură fină și lucioasă;
- Decorați cheesecakeul răcit;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii